Beslut och dåligt bloggande

Jag vet att det har blivit lite dåligt med bloggandet men jag ska jobba på det! Imorgon är det vara en vecka kvar på semestern, vart tar tiden vägen?

Jag behöver hjälp! Vilken färg på stuprör ska vi ha????? Jag är inne på att ha en ljusgrå färg på huset senare och med svart plåttak men frågan är vilken färg på stuprör vi ska ha? Förslagen är svart eller matt silver se bilder nedan, tacksam för vettiga svar!!

Frukost

Till frukost idag: pannkakor med egenkokt hallonsylt, nyplockade hallon och banan! Mums!

Ett gott råd till er alla:
Töm inte vinden när det är 25 grader varmt ute!

Organiserat kaos och hallon

Dags för uppdatering! Jag har funderat lite och ska kanske göra en slags nulägesrapport där jag går igenom vad som har gjorts fram tills nu på huset (vilket inte är mycket). Men den kommer senare i veckan.
 
Vad har vi gjort de första dagarna på vår semester?
Jag har bland annat panikplockat hallon som en galning. Vårt kära hallonland är helt galet, det är så mycket hallon där nu att jag inte hinner plocka alla innan de ramlar i backen. Om någon läser detta och vill ha hallon är det bara att komma till dammvägen.
 

Första skörden såg ut så här
 
Några av hallonen blev till sylt idag.. har inte provsmakat än. Någon som vill ha en burk?
 
 
Karl har kämpat med att få ut den gamla pannan ur huset, idag kom den iväg till skroten. Han har även byggt upp en byggställning till garaget som snart ska få nytt tak (förhoppningsvis).. Efter att pannan kommit ut blev det lite omorganisation i källaren, och vi har nu fått lite bättre organiserat kaos. PUST. Men det blir nog bra tillslut, man får försöka se det positivt.
 
Klinker har vi köpt till källaren nu med det blev dessa från k-rauta, ett par tusenlappar fattigare och vi är nöjda!
 
Nu stämplar jag ut för dagen. Kram på er
 
 

Första tankarna

Jag har länge tänkt att jag ska starta en blogg om vårt renoveringsprojekt "dammvägen". För jag vet att det är många (ja tänka sig) som vill ha koll på vad som händer hos oss. Vad är ett bättre sätt att hålla koll på oss om inte med en blogg där jag lägger ut lite bilder och visar allt vi gör i huset?!
 
Häng med på vår resa!
 
/Johanna (& Karl)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

dammvagen.blogg.se

En renoveringsresa från första spadtaget

RSS 2.0